Vervoersmogelijkheden

 

GOLD Pack (Reservering verplicht tot 20 mei)

 

Dit is de « all-in » van de Boetelingenraid. Wij verwachten u op het onthaal in Straimont nadat u uw wagen achtergelaten hebt in één van de voorziene parkings. Wij vervoeren u en uw MTB, respectievelijk per bus en per vrachtwagen, tot aan de startplaats van uw parcours. Uw fiets zal beschermd worden met een deken tijdens het vervoer. U legt uw parcours af en u haalt uw wagen terug op na de aankomst.

 

 

 

 

SILVER Pack (Reservering verplicht tot 20 mei)

 

U zet uw MTB af aan de startplaats van uw parcours (bike-park onder toezicht) en u gaat nadien naar Straimont, aan het onthaal, nadat u uw wagen achtergelaten hebt in één van de voorziene parkings. Dan neemt u de bus om terug naar de startplaats te gaan waar u uw MTB ophaalt en aan uw parcours begint.

 

 

 

 

BRONZE Pack (Reservering verplicht tot 20 mei)

 

U houdt jezelf bezig met uw vervoer. Wij sturen u uw armband op per post. Op de dag van de rit gaat u onmiddellijk naar de startplaats van uw parcours zonder langs Straimont te passeren.

 

 

 

 

BRONZE+ (Reservering verplicht tot 20 mei)

 

Het is een variant van het BRONZE Pack speciaal voorzien voor groepjes. Het enige verschil is dat wij één enkele verzending doen op één adres. Dit vermijdt de verzendkosten van 2,5€ te betalen per armband.

 

In dit geval moet u niet het Pack BRONS kiezen maar wel de optie RAID-ONLY voor elke deelnemer en op het einde BRONS+ eenmaal aanduiden.

 

 

 

 

RAID-ONLY (reservering verplicht tot 23 mei)

 

U haalt uw armband op aan het onthaal in Straimont en u houdt jezelf bezig met uw vervoer tot aan de startplaats van uw parcours.

 

LET OP: indien u gekozen hebt voor BRONZE(+) of RAID-ONLY, zult u ook moeten zorgen om zelf uw wagen terug op te halen aan de startplaats, in voorkomend geval. Er is geen pendeldienst voorzien om u daar terug te brengen!